perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä ulkomailla

Ystävänpäivä on täällä Maltalla huomattavasti isompi juttu kuin Suomessa. Kauppojen ikkunoita koristavat punaiset ruusut ja sydämet, ällömakeita postikortteja myydään joka paikassa, ja tänään yliopiston kampus on täynnä kuppikakkuja sekä ruusuja myyviä järjestöjä.

Ystävänpäivä ei ole ollut minulle koskaan kovin tärkeä päivä. En ole saanut hysteeristä itkukohtausta, vaikken ole herännyt leivosten ja ruusujen tuoksuun, eikä tyhjänä ammottava postilaatikko ole pilannut päivääni. Niinpä olin hieman yllättynyt haikeudesta, joka valtasi mieleni aamulla, kun luin Facebookista kaikenkirjavia ystävänpäivähehkutuksia.

Valentine's day -koristeilta ei ole voinut välttyä Maltalle viime päivien aikana.

Maltalla 14. helmikutta on ennemmin rakastavaisten kuin ystävien päivä. Tästä huolimatta taidan tänään keskittyä orastavien ystävyyssuhteiden juhlintaan. Tämä on 15. päiväni Maltalla, ja on ilahduttavaa huomata, kuinka upeita ihmisiä olen täällä saanut tavata.

Siispä hyvää ystävänpäivää teistä lukijoista jokaiselle tasapuolisesti! Muistakaa kuitenkin, että huominen, ensi viikon perjantai ja maaliskuun 21. päivä ovat aivan yhtä hyviä päiviä omistaa ystävyyden ja rakkauden juhlistamiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehdota postausaihetta, esitä kysymyksiä ja kerro omia ajatuksiasi! Tutut, liittäkää kommenttiinne omat nimenne, jotta tiedän, ketkä sieltä ruudun toiselta puolelta seuraavat reissuani.