lauantai 15. maaliskuuta 2014

Drinkit Maltan huipulla

Akuutin alkoholipuutteen ratkaisee helpoiten ja halvimmalla Pacevillessa, mutta tarjolla on toki myös hieman fiinimpiä vaihtoehtoja drinkkien ystäville. Erityislaatuista iltaa suunnittelevalle suosittelen Twenty Two -baaria St. Juliansissa sijaitsevan Portomaso Business Towerin huipulla.

Pacevillen välittömässä läheisyydessä sijaitseva tornitalo on Maltan korkein rakennus. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta baarista aukeavatkin huikaisevat näkymät merelle sekä esimerkiksi Sliemaan.

Hintatasoltaan Twenty Two on huomattavasti Pacevillen kuppiloita kalliimpi, mutta suomalaiseen hintatasoon tottuneelle se ei ollut ongelma. Drinkit maksavat 6-10 euroa, ja ne valmistetaan tuoreista raaka-aineista. Cosmopolitania voin suositella ainakin erittäin lämpimästi. Kuuden euron juoma oli paras maistamani versio kyseisestä klassikkodrinkistä. Baarista voi tilata myös useamman litran vetoisia shamppanjapulloja, jos taskussa polttelee ylimääräisiä satasia. Ilmeisesti tarjoilijoilta voi tilata lisäksi pientä naposteltavaa.

Arkisin lounge-tyyliseen baariin pääsee ilmaiseksi sisälle. Valitettavasti ainakin näin talviaikaan baari avautuu vasta klo 21.30, joten auringonlaskua ei tuolta korkeuksista pääse ihailemaan. Perjantaisin ja lauantaisin takin joutuu jättämään rakennuksen aulaan kahden euron narikkamaksun maksettuaan (oli muuten ensimmäinen näkemäni narikka täällä!). Kello 23 alkaen kaikki baarin pöydät oli valitsemassamme pöydässä. Ilmeisesti yhdeltätoista baari alkaa kerätä myös kymmenen euron sisäänpääsymaksua, joten liikkeellä kannattaa olla ajoissa. Tarkemmin en baarin aukioloajoista tiedä, niitä kannattaa kysellä suoraan henkilökunnalta.

Tunnelmaltaan Twenty Two on täydellinen niin romanttisille treffeille kuin kaveriporukan hieman spesiaalimmalle hengailuillalle. Monipuolinen musiikki soi niin hiljaa, että vierustoverille voi vaivatta jutella ja sohvaryhmät olivat varsin mukavat istua.

Kuten seurueemme pojat asian ilmaisivat: "If you bring a girl here, she will fall in love."




Mitä: Twenty Two -baari/lounge
Missä: Portomaso Business Tower, kerros 22, St. Julians.
Miten sinne pääsee: Lähin bussipysäkki on nimeltään Ross.

2 kommenttia:

  1. Huippua! kirjaimellisesti. :D me saatiinkin lunta ja jäätä tänne taas!! Jeejee! Älä suinkaan hämäänny positiivisen kuuloisista sanoista... eivaan, toisaalta kiva, ei harmita kun joutuu istuu sisällä koneen ääressä (8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on parina päivänä ollut varsin kesäiset kelit, joten olen ulkoistanut toimistoni altaalle. KIrjoja siellä lukee helposti, mutta tietokoneella työskennellessä olen hieman pulassa, sillä kirkkaassa auringossa ei meinaa nähdä mitä näytöllä lukee. Näitä etelän ongelmia ;)

      Poista

Ehdota postausaihetta, esitä kysymyksiä ja kerro omia ajatuksiasi! Tutut, liittäkää kommenttiinne omat nimenne, jotta tiedän, ketkä sieltä ruudun toiselta puolelta seuraavat reissuani.