torstai 13. maaliskuuta 2014

Suurten teknisten ongelmien äärellä

Mukavaa torstaita kaikille!

Täällä Maltalla on kärsitty nyt parin päivän ajan teknisistä ongelmista. Armaan kannettavani näppäimistö sanoi sopimuksen irti ilman mitään selvää syytä eräänä yönä tällä viikolla. Laitetta voi toki vielä auttavasti käyttää näytölle saatavan näppäimistön ja hiiren avulla, mutta tyhmäkin varmaan ymmärtää, ettei sillä tyylillä synny kovin nopeasti tekstiä.

Huudeltuani apua sosiaalisessa mediassa ja annettuani Googlen laulaa olen valmis viemään kannettavan huoltoon. Minä en sille itse osaa tehdä mitään, ja ilman tuota kirjoitustoimintoa on esimerkiksi koulutehtävien, työprojektien ja blogin kirjoittaminen hieman haasteellista. Tämäkin tynkäpostaus syntyi yliopiston tietokoneella, jolla ä:t ja ö:t luodaan tekniikalla CTRL + C, CTRL + V.

Luonnoksissa odottelee noin kymmenen postausta tekstejään ja lisää postausaiheita tulee päivittäin. Kunhan saan siis toimivan kannettavan ja ehkä muutaman ylimääräisen tunnin vuorokausiini, olen valmiina tykittämään teitä postauksilla kuin sarjatulella. Mahdollisesti loihdin teille tällä hieman tahmealla kopioi-liitä -tekniikalla postauksen jo viikonlopuksi.

Tuoreimpia kuulumisiani jaan lähipiirilleni Facebookissa ja kaikille uteliaille Twitterissä @LauraKuivalahti.

Jottei tämä postaus nyt jää aivan valituksen tasolle, haluan jakaa kanssanne Air Maltan mainosvideon. 12 upeaa kuukautta  kuka ei haluaisi matkustaa tänne tämän videon nähtyään?



Ps. Hämeen Sanomat julkaisee kevään ajan kirjoittamaani Maltavastaaja-kolumnia joka toinen sunnuntai. Toisen kolumnin ääreen päästään jo tulevana sunnuntaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehdota postausaihetta, esitä kysymyksiä ja kerro omia ajatuksiasi! Tutut, liittäkää kommenttiinne omat nimenne, jotta tiedän, ketkä sieltä ruudun toiselta puolelta seuraavat reissuani.