sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Lounasta romantiikannälkäisille

Monissa asioissa Malta on hintatasoltaan huomattavasti Suomea halvempi. Suosittelen siis rohkeasti vierailuja etenkin pikkuisiin kahviloihin ja ravintoloihin, niiden hintataso jaksaa yllättää minut kerta toisensa jälkeen.



Kävimme viikko sitten tutustumassa poikaystäväni kanssa Mdinaan. Tarkoituksemme oli nauttia ilmaisesti jousitrion konsertista, mutta koska emme löytäneet konserttipaikkaa, päätimme vain kuljeskella ympäri Mdinan ja sen naapurikaupungin Rabatin katuja.


Maltalla perunalastut kuuluvat useisiin annoksiin.


Lounaspaikkaa etsiessämme harhailimme sattumalta pikkuisella sivukujalla sijaitsevaan Toffee & Co. -kahvilaan. Herttainen kuppila on rakennettu kahteen kerrokseen. Alakerta näyttää hyllyineen ja makeisineen ennemminkin kioskilta, mutta pikkuisten kierreportaiden yläpäässä aukeaa kaunis parvi, jossa herkullisista ruoista pääsee nauttimaan pienten pöytien ääreen.



Söimme kahvilassa myöhäisen lounaan. Tilauksemme sisälsi wrap-aterian, ricotta-pinaattipiirakkaa, kaksi pulloa vettä, kahvin, kaakaon ja palan suklaakakkua. Yhteensä nuo kaikki herkut maksoivat 10,1 euroa. Herttaisen henkilökunnan ja suussasulavan ruoan ansiosta saatamme palata paikalle vielä uudelleen ennen kuin poikaystäväni palaa takaisin Suomeen.



Mitä:Toffee & Co. -kahvila
Missä: Triq Santu Wistin, Rabat
Milloin: Ma: 10-21, ti: 13-21, ke-to: 10-21, pe-la: 9-1, su: 9-21.
Miten sinne pääsee: Kahvila sijaitsee lähellä Rabatin bussipysäkkejä.

2 kommenttia:

  1. Vitsit mitä herkkuja! Nam nam :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on joka kahvilassa niin upeita ja halpoja herkkuja tarjolla, että pelkään pyöriväni täältä pallona takaisin Suomeen toukokuun lopussa ;)

      Poista

Ehdota postausaihetta, esitä kysymyksiä ja kerro omia ajatuksiasi! Tutut, liittäkää kommenttiinne omat nimenne, jotta tiedän, ketkä sieltä ruudun toiselta puolelta seuraavat reissuani.