maanantai 3. maaliskuuta 2014

Neljännes takana, onneksi vielä paljon edessä

Tuijotin viikonloppuna hämilläni kalenteriani - miten voi olla mahdollista, että on jo maaliskuu? Kuun vaihtuminen tarkoittaa sitä, että olen ollut Maltalla jo kuukauden eli ensimmäisen neljänneksen vaihdostani. Vastahan minä saavuin tänne. Onko tosiaan voinut kulua jo yli neljä viikkoa?


1. Kotikadullani kasvaa sitruunapuu. / 2. Ensimmäinen sunnuntai Maltalla oli aurinkoinen ja lämmin. Kyllä hymyilytti! / 3. Nousuveden aikaan Slieman rantabulevardilla saattaa kastella jalkansa. / 4. Kesän ensimmäinen gelato: mansikkaa ja valkosuklaata.


Päätin jo ennen Maltalle saapumista, etten laskeskele täällä kuluneita tai jäljellä olevia päiviä. Aamukammalla saa aikaan vain järjettömän koti-ikävän tai ahdistuksen ajan loppumisesta kesken. Isot linjat on kuitenkin hyvä huomioida. Aika kuluu täällä nopeasti, joten suunnitelmia ei kannata lykätä loputtomasti eteenpäin.

Ensimmäisen kuukauden aikana olen onnistunut tutustumaan joukkoon uusia ihmisiä. Olen saanut opinnot myös hiljalleen aluilleen (tänään oli vihdoin ensimmäinen luento kurssilla, jonka ensimmäiset luennot on järjestelmällisesti peruttu). Etenkin viimeisen puolentoista viikon aikana olen tutustunut Maltaan myös turistilasien läpi, olenhan parhaani mukaan yrittänyt esitellä poikaystävälleni tätä kaunista saarivaltiota.


1.The Point -ostoskeskuksen näköalapaikalle on ripustettu runsaasti rakkauslukkoja. / 2. Rauhallinen hetki Gozolla ennen karnevaalihuumaa. / 3. Maltan maratonin yhteydessä järjestettiin juoksutapahtuma myös lapsille. / 4. Maltalla on niin paljon kulkukissoja, että ne on ikuistettu jopa postikortteihin.

Ilmat alkavat hiljalleen lämmetä, joten tulen jatkossa viettämään luultavasti entistä enemmän aika ulkona. Lisäksi nyt kun vaihtoflunssa on selätetty kunnolla, pääsen vihdoinkin nauttimaan Maltan merellisistä lenkkimaastoista sekä Garden View'n liikuntapalveluista. Suunnitelmia niin Maltan kuin naapurimaidenkin valloitukseen on jo reilusti. Vaikka toukokuussa luultavasti tuskailen loputtomien esseekasojen takana, on minulla onneksi vielä paljon aikaa nauttia tästä upeasta keväästä Maltalla!


(Postauksen kuvituksena satunnaisia otoksia, joita olen napsinut puhelimellani ensimmäisen vaihtokuukauden aikana.)

2 kommenttia:

  1. Aaws, kohta sä oot jo taas takas! <3 mut se on hurjaa, miten nopeasti aika menee! Jaksa nauttia tulevista kuukausista siellä! :) tulee NIIIIN matkakuume näitä lukiessa ja katsellessa. Varsinkin, kun tietää että nyt laskiaisesta laskeudun itsekin paastoon niin kuin meidän äiti asian ilmaisi; oppari pääsiäiseen mennessä valmis ;) hope so! Huomenna kuitenkin vielä (työ)kaveriporukalla PUB CRAWL täällä Hämeenlinnassa! Tarkoitus on ylittää se meidän aikanaan tekemämme Hämeenlinna Appro, jos muistat mitä tarkoitan!! ;D

    VastaaPoista
  2. Ihan hullua kyllä kuinka nopeasti aika menee. Yritän nauttia jokaisesta hetkestä täällä, onhan tämä mun elämässä ainutlaatuinen tilaisuus! Tsemppiä opparin ja pubikierroksen kanssa! Kiva kun kommentoit, täällä kommenttiboksissa on ollut aika hiljaista :D

    VastaaPoista

Ehdota postausaihetta, esitä kysymyksiä ja kerro omia ajatuksiasi! Tutut, liittäkää kommenttiinne omat nimenne, jotta tiedän, ketkä sieltä ruudun toiselta puolelta seuraavat reissuani.